Fietsen voor het roze

De Klassieker van het Goede Doel wil meer zijn dan zomaar een wielertocht. In navolging van onze inspirator, wijlen eregouverneur André Denys, proberen we telkens een goed doel te ondersteunen dat zich inzet voor de strijd tegen kanker. Dat is dit jaar Think Pink vzw.

Think Pink is de nationale borstkankercampagne die zich dagelijks inzet voor borstkankerpatiënten en hun familie. Voorzitter Heidi Vansevenant richtte Think Pink in 2007 op. Van een organisatie met 1 personeelslid – Heidi zelf – evolueerde de vzw ondertussen naar een klein team. Maar Think Pink staat er vooral dankzij de helpende handen van meer dan 300 fantastische vrijwilligers.

Think Pink informeert en sensibiliseert over borstkanker, steunt innovatief onderzoek en steunt zorg- en nazorgprojecten. 

Als jullie op zaterdag 11 april massaal komen fietsen in Zulte, dan kunnen wij Think Pink, en ook het andere goede doel: Cycling 4 Disability, financieel steunen om hun campagnes tot een goed einde te brengen.

One Reply to “Fietsen voor het roze”

  1. Ik zou met veel inzet en plezier willen meefietsen, maar is op dezelfde dag als Paris-Roubaix voor wielertoeristen. En voor deze klassieker ben ik al ingeschreven en betaald sinds November 2019.Als sportverzorger heb ik mij al opgegeven voor mee te gaan helpen bij Think Pink Londen-Gent

Comments are closed.