Bijna tijd voor de Klassieker!

Inschrijven voor de Klassieker van het Goede Doel is heel eenvoudig. Kom gewoon met je fiets naar de sporthal aan de Waalstraat 118 in Zulte op zaterdag 13 april. Ons team zal iedereen met open armen ontvangen vanaf 7.30 uur tot 14 uur. Let wel, de inschrijvingen voor de lange tochten sluiten iets vroeger. (Bekijk hier de starturen.)

Leden van Cycling Vlaanderen of de Vlaamse Wielrijdersbond betalen slechts 6 euro. (Vergeet zeker je lidkaart niet!) Niet-leden kunnen voor amper 8 euro ook op weg en hebben zo meteen een dagverzekering.
De familietocht kost 5 euro, inclusief dagverzekering.
Kinderen tot en met 14 jaar fietsen… gratis!
Ben je klant bij VDK Bank? Toon dan zeker je bankkaart aan de inschrijvingen en krijg 1 euro korting.

Voor die scherpe prijs rij je over een prachtig parcours en krijg je een of meerdere bevoorradingen onderweg (afhankelijk van de afstand die je rijdt). En vergeet niet: de helft van het inschrijvingsgeld gaat naar de goede doelen: vzw Zwerfgoed, CRIG en Project Iloilo.
Bovendien kan je na de rit je polsbandje omruilen voor een geschenkje van Cycling Vlaanderen.

Ieder jaar krijgen we ook de vraag: kan ik ook inschrijven op de bevoorrading? Het antwoord is: ja natuurlijk. Dit zijn de verschillende posten: MFC Heynsdaele, Eisdale 1 in Kluisbergen (voor tochten 75, 110 en 160 km) – Gemeenteschool Oeudeghien, Chaussée de Brunehaut 40 in Oeudeghien (enkel voor tocht 160 km) – Basisschool Zonnewijzer, Zwalmlaan 3 in Munkzwalm (enkel voor tochten 110 en 160 km) – Firma Beel, Waregemseweg 75 in Wortegem-Petegem (enkel voor mountainbike).

Mag het iets meer zijn? Dan kan je ten voordele van de goede doelen voor 20 euro eerst een stevig ontbijt nemen in de sporthal. Inschrijven voor het ontbijtbuffet kan hier. Let wel, het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveren is verplicht.