Klass22-Logo-

Rit eregouverneur andré denys

Live for better days vzw

Brain tumor awareness

Klass22-Lijn-

Wel Live for better days vzw is er in geslaagd een samenwerking te bekomen met het Paul de knopfonds van het UZ Brussel.,

Onze vzw probeert door tal van activiteiten en giften die we ontvangen een spaarpotje aan te leggen voor prof Bart Neyns vzn het UZ Brussel. Hij krijgt deze middelen ter beschikking om zijn onderzoek naar hersentumoren verder te zetten of om nieuwe op te starten! Het Paul de knopfonds zal er op toezien dat deze gelden correct worden besteed en daarom kan Live for better days vzw u garanderen dat elke euro ook zijn einddoel zal bereiken!

Waarom ben ik Live for better days vzw gestart? Wel, in 2014, werd ik getroffen door deze zware diagnose, ik wou echter niet bij de pakken blijven zitten. Toen ik merkte dat deze ziekte door zijn problematiek nog steeds ongeneeslijk is en er te weinig bewustzijn en fondsen zijn voor onderzoek en dergelijke, besloot ik om mijn gevoel van onmacht om te zetten in iets productief! Als u weet dat elke dag 1nieuwe patiënt wordt gezien door prof Neyns weet u nog meer waarom dit zo belangrijk is!

Door de hulp van enkele vrienden kon ik een facebookpagina aanmaken. Deze werd hartelijk onthaald en gedeeld en daar vloeide een eerste activiteit uit voort. Toen dacht ik dit is het, organiseren doe ik graag dus als ik dit nu omzet naar een vzw en de rest is geschiedenis.

Een formule die blijkbaar succes kent want de evenementen blijven elkaar maar opvolgen en de spaarpot wordt enkel maar groter! Alle evenementen en alle info kan u vinden op onze facebookpagina Live for better days vzw. Like ons, volg ons, deel of doneer op onze pagina, gebruik onze #liveforbetterdays. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe meer onderzoek er kan gebeuren. En wie weet kunnen we dan binnen zoveel tijd zeggen, het is gelukt! Er is een manier gevonden om deze ziekte tegen te gaan!

Dat is alvast mijn doel, maar samen staan we zoveel sterker!