Praktisch – De rit

8 Replies to “Praktisch – De rit

 1. Beste,
  Dag recreante wielerliefhebbers,

  jullie organiseren met jullie vereniging jaarlijkse een cyclo rit voor recreanten/wielerliefhebbers.

  Wij zijn met onze ploeg WTC Roadrunners (Knokke-Heist) van plan om ook dergelijk evenement op poten te zetten. Gezien jullie ervaring met het organiseren van dergelijke ritten, welke tips kunt u ons geven voor de organisatie van zo’n event?

  Waar moeten we op letten?
  Wat moeten we regelen?
  Welke overheidsdiensten moeten ingeschakeld worden?
  Veiligheid, verzekering?
  Inschrijvingsmodaliteiten?

  Alvast bedankt voor jullie constructieve feedback !

  Ter info: wij komen in 2018 naar de rit van de goeverneur met een bus, ongeveer 30 à 40 renners. Is er een locatie voorzien voor bussen?

  Met vriendelijke groeten,
  Tim Debrabandere

  secretaris WTC Roadrunners vzw

 2. Beste,
  Tof dat jullie jaarlijks de rit van “de eregouverneur André Denys” op punt stellen.
  Heb enkele jaren terug de grotere afstanden gefietst (prima organisatie) en kwam André regelmatig tegen op mountainbiketochten.
  Nu, was van plan dit jaar aan te sluiten met een groep voor de familietocht 45km en heb deze zaterdag ll. gaan verkennen (op basis parcours op de website) : is grotendeels in landelijke omgeving doch meer geschikt voor mountainbikers (zelfs wandeltochten).
  In de eerste 25km diverse keren rondgeleid in een mooi natuurgebied doch zeer gevaarlijk door wegdekken in slechte staat, modder en miniem rijvak (de meeste zouden eens mogen opgefrist worden !) : denk met een groep (met o.a. e-bikes) levensgevaarlijk (ook enkele kms langs drukke weg met niet afgesloten fietspad ?)
  Voor een familietocht hebben jullie toch ruime keuze aan mooie asfaltwegen – waarom die bos- en aardewegen ? is natuurlijk ook wat afhankelijk van de weersomstandigheden …
  Ben persoonlijk ook een fervente familie- en racefietser en wilde dit toch melden.

  Dank voor jullie begrip, verder succes gewenst en sportieve groeten

  1. Best Patrick,
   Bedankt voor uw berichtje.
   De gegevens op de website zijn nog de die van 2017. (is intussen aangepast)
   Onze parcoursbouwers zijn nog bezig om een mooi parcours uit te stippelen.
   Hou de website in de gaten, meer informatie volgt.
   Groetjes
   Frederic

 3. Hallo, graag had ik zaterdag de rit van 110 km gereden, echter vertrekken we op skiverlof. Is de rit vrijdag al uitgepijld? Zo ja, welke pijlen te volgen. We zijn bereid om de inschrijvingsprijs te betalen, geen probleem, steun voor het goede doel. Ter info, we zijn lid van Cycling Vlaanderen. Groeten Stefaan

  1. Beste Stefaan, het parours was nog niet uitgepijld. Indien u toch nog wenst te fietsen, dan kan u de gpx bestanden nog downloaden. Mvg!

 4. Puike organisatie, fantastische rit en alles voor tijdens en na was tot in de puntjes verzorgd; een verademing in het het circuit van toertochten die langzaam maar zeker volledig opgeslorpt wordt door platte commerce…

 5. Dag

  Wij komen zaterdag naar jullie rit.
  Om het zoeken naar pijltjes te ondersteunen is het altijd handig om een gpx te hebben van de rit. Is deze beschikbaar of kunnen jullie mij deze opsturen aub.

  Bart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reactie Spam Blokkade door WP-SpamShield