KVGD editie 2021

Schrijf nu in voor de corona editie van de Klassieker van het Goede Doel editie 2021

Beste fietsliefhebbers,

De coronapandemie gooide vorig jaar roet in het eten, maar voor de Klassieker van het Goede Doel 2021 zijn we helemaal terug, mét een coronaveilig concept.

de inschrijvingen zijn afgesloten

Schrijf je nu in voor amper 10 euro en ontvang dit pakket:

  • De GPX-bestanden met routeinfo van de wegritten – 70, 105 en 120 kilometer – zodat je op je zelf gekozen tijdstip kan rijden. Bovendien kan je gewoon inpikken op het parcours waar je zelf wenst. Vind hier meer info over de routes.
    Let op, je ontvangt het GPX-bestand op zaterdag 2 april.
  • Mis je toch dat gevoel van een echte toertocht? Rijd dan de Klassieker op zaterdag 10 april tussen 7.30 en 16 uur of op zondag 11 april tussen 7.30 en 12 uur, want dan is het parcours ook bewegwijzerd en voorzien we extra beleving. Uiteraard allemaal coronaveilig.
  • De eerste 1.000 fietsliefhebbers die inschrijven krijgen een giftbag met producten van Born, Bioracer en Maes.
    Af te halen op 10 of 11 april aan de Sporthal van Zulte, of van 17 april t.e.m. 8 mei in Fashion For Cycling te Lotenhulle.
    Wil je weten of er nog giftbags zijn? Check onze Facebookpagina of Instagram.

Wil je nog meer? Dit jaar hebben we ook een uniek truitje van de Klassieker van het Goede Doel, ontworpen in samenwerking met Bioracer. Voor 55 euro is het van jou, inclusief thuislevering én inschrijving voor de Klassieker.

O ja, de coronapandemie mag dan veel veranderd hebben, ons engagement voor het goede doel blijft overeind. Dit jaar steunen we de Back on Track Foundation, een fonds dat (ex-)kankerpatiënten helpt. Meer info kan je hier vinden.

Helemaal overtuigd? Klik dan hier om je in te schrijven of een truitje te bestellen. Nog één ding: veel plezier, maar fiets alsjeblief veilig. Volg de geldende coronamaatregelen.